بسمه تعالي
سلام اميد نازنين
آقا مباركه نوشته تو صدره
راستي برو به اين آدرس طومار وبلاگي
آقا ما مخلص شمائيم دعوا كه نداريم . داريم ؟؟؟
يا علي
سلام ..
حال شما ؟
خيلي بهم چسبيد مطالبتون ..
...
يه ماجراي هميشگي ...
يه خاطره ي زيبا ...
..
من وبلاگم به روز شده ..
التماس دعا ..
سلام
وبلاگه خوب و بامحتوايي داريد اين مطلبتون هم جالبه من فقط اومدم بگم كه هميشه از اول پيدايش زمين و ادم و حوا كساني بوده اند كه ساز مخالف مي زدند و اعتراض خودشون رو حالا چه مثبت باشه چه منفي اعلام مي كنند.
خدا انشالله همه رو هدايت كنه
موفق باشيد
التماس دعا ياعلي
سلام لينكتون كردم منتظر شمام !
سلام عليكم برادر بزرگوارم
قبل از پيروزي انقلاب و در سالهاي مبارزه گروههاي مختلفي با رژيم طاغوت مبارزه ميكردند و بعضي از اين گروهها تحت حمايت خارجي بوده و وابسته به آنها بودند و نبايد مبارزين انقلاب را فراموش كرد ولي گروههايي هستند كه مبارزه مردمي به رهبري امام خميني كه منجر به پيروزي شد را ميخواهند مالاخود كنند و حتي اذعان ميكنند كه مبارزين انقلابي خط فكري شان را از آنها ميگرفتند . در حالي كه اينطور نبود و گروههاي مبارز به اسلامي و غير اسلامي تقسيم مي شدن كه در ميان هر دو خط هم به لحاظ تفكرات حاكم دسته بندي هاي خاصي بود مثل الان كه دسته بندي هاي مختلف در كشور وجود دارد .
ولي مبارزه مردمي ايران به رهبري روحانيت شروع شده و ادامه يافت و همين گروههاي كوچك هم در جريان مبارزه بالاجبار به مردم پيوستند . ميدانيد كه مهمترين بخش مبارزه به ميدان آوردن مردم است كه آن را روحانيت به رهبري حضرت امام به سرانجام رساندند . در ثاني تفكرات و ديدگاههاي گروههاي مبارز را كه بررسي كنيم متوجه ميشويم كه انقلاب اسلامي يك تفكر نويي بود و در واقع اكثرگروههاي مبارز در آن سالها اعتقادي به انقلاب نداشتند بلكه مي خواستن اصلاحاتي در دولت و حكومت بوجود بياورند و اكثراً هم مردم مسلمان و با تفكر مذهبي شيعي را قبول نداشتند . يا علي
خسرو گلسرخي ,متولد1322 در رشت,در 18 ماهگي پدرش را از دست داد .مادرش اورابا برادرش فرهاد به قم آورد تا نزد جد مادري اش ,روحاني حاج شيخ محمد وحيد بزرگ شوند .در سال 1341 با فوت پدر بزرگ به تهران آمد . ديپلم خود را گرفت وبه کار مطبوعات روي آورد اول در اطلاعات وبعد در کيهان وآيندگان.انها با منوچهر مقدم سليمي محفل مطالعاتي ترتيب دادند .برخي از اعضاي اين محفل در محافل ديگر که کار سياسي مي کردند نيز شرکت داشتند ووقتي يکي از آنها لو ميرود نام افراد در گروه مطالعاتي را مي گويند .خسرو فقط به خاطر وجود مطالعه در زمينه مارکسيسم دستگير شد .فعاليت خاص سياسي يا نظامي نداشت وبه خاطر تحصيل ابتدايي و راهنمايي در قم امامان را به خوبي ميشناخت در واقع سخن استاد ازغندي بسيار به جا بود که چون دين را منهاي عدالت ديده بودند به سوي مارکسيسم گرايش پيدا کردندکه در آن زمان مظهر عدالت معرفي شده بودند .او در 29 بهمن در ميدان چيتگر اعدام شد.