به نام خدا
سلام عليكم
برادر جان! فرموديد: فقط نميدانم كه چرا هميشه بعضيها بطور اتفاقي و تصادفي در كنار هم قرارميگيرند؟! مخصوصا اينكه ايام ، ايام انتخابات هم باشد!
عرض مي كنم: مگر گناهي صورت گرفته است كه شما بر آن اعتراض داريد؟ چرا بايد بر چيزي اعتراض بكنيم كه شرع بر آن اعتراض ندارد؟ شرع حاكم بر خواسته ماست يا خواسته ما بر شرع؟
به فرض هم گناهي صورت گرفته باشد، ما به لحاظ شرعي حق نداريم گناهكار را مسخره كنيم. وظيفه ما امر به معروف است و نهي از منكر، نه مسخره كردن.
فرموديد: بنده يك بار ديگر مطلب خودم را راجع به آقاي ابطحي خواندم، اما نديدم كه جايي نوشته باشم ايشان پس از ملاقات با خانم هنرپيشه دچار گناه كبيره شده اند.
عرض مي كنم: من هم نگفتم كه شما چنين گفتيد. بلكه عرض كردم: مگر گناه كبيره صورت گرفته است كه شما بر او مي تازيد؟
فرموديد:آقاي ابطحي يك روحاني هستند. لطفا شما بگوييد كه كدام روحاني ديگر را با چنين مشخصاتي سراغ داريد؟
عرض مي كنم: به فرض كه آقاي ابطحي شخص خطاكاري باشد. ما حق نداريم مؤمن خطاكار را مسخره كنيم. اگر مي خواهيد او را نهي از منكر كنيد، با ادب و احترام و به گونه اي كه احتمال تأثير وجود داشته باشد. آن هم به خودش تذكر دهيد. نه اين كه در وبلاگتان به مسخره كردن او بپردازيد.
فرموديد: اگر بنده با نوشتن مطلي درباره بعضي مسئولين مرتكب گناه كبيره ميشوم، پس خود مسئولين محترم دچار چه نوع گناهي ميشوند كه سالها با انواع حيله و فريب و شعار مردم گرايي و ... به پست و مقام و صندلي رسيدند. و الان هم ول كن آن صندلي ها نيستند؟
عرض مي كنم: به فرض كه ديگران مرتكب گناه كبيره شوند. اين مجوزي نمي شود كه شما هم مرتكب گناه كبيره شويد. شما نبايد ديگران را مسخره كنيد.
فرموديد: از كدام قاضي صحبت ميكنيد؟ كدام قاضي و داوري بهتر از خود مردم ....؟؟؟!!!
عرض مي كنم: تنها قاضي است كه حق دارد، به عيوب و جرايم اشخاص رسيدگي كند. پرداختن ديگر افراد به عيوب و جرايم غيبت و هتك حرمت تلقي خواهد شد كه گناه كبيره و حرام است. هيچ وجه شرعي براي ساير افراد وجود ندارد كه عيوب اشخاص را جستجو كنند. برادر جان! نبايد شعاري برخورد كرد. مردم كه سمت قضاوت ندارند. قاضي تعريف مشخصي دارد.
فرموديد: من اگر عقده گشايي مي كنم از كسي طلبكار نيستم، اما بايد از اين آقايان پرسيد كه شما چرا از يك ملت و يك نظام عقده گشايي مي كنيد؟؟
عرض مي كنم: برادر جان! عقده گشايي يعني پيروي از هواي نفس. ما بايد طبق موازين شرعي سخن بگوييم و رفتار كنيم. اگر ديگران عقده گشايي مي كنند و از هواي نفسشان پيروي مي كنند، مجوزي براي شما نمي شود.
عاشق باشيد.
از نقد تا تخريب از حضرت حجت الاسلام و المسلمين دكتر مخبر در وبلاگ صهباي انديشه